Fenomenler diken üstünde! Dolandırıcılık ile suçlanan Özlem-Tayyar Öz çifti sessizliğini bozdu!

Fenomenler diken üstünde! Dolandırıcılık ile suçlanan Özlem-Tayyar Öz çifti sessizliğini bozdu!

Dilan-Engin Polat çiftinin ardından ünlü fenomenler de tir tir titremeye başladı. Dolandırıcılık iddialarının biri bitip biri başlarken Feyza Altun ve Bircan Bali Özlem-Tayyar Öz çiftini işaret etti. Ortaya atılan iddialar hakkında konuşmayan Öz çifti sonunda sessizliğini bozdu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Avukat Feyza Altun ve Bircan Bali'nin iddiaları doğrultusunda Dilan Polat'tan sonra Oklar Özlem-Tayyar Öz çiftine çevrildi. Dolandırıcılık iddiaları ile gündemde yer alan çift uzun süren sessizliğin ardından sonunda konuşmayı tercih etti. Bircan Bali'nin iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Öz çiftinin böcekte tarhana ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığı söylendi. Öz çiftinin üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar sosyal medya gündeminde yer alırken bir Dilan Polat bakası daha mı geliyor? soruları da akıllarda yer edindi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Dilan Polat Vakası ile birlikte sosyal medya fenomenlerinin de profil temizliği yapmaya çıktığı söylendi. Özlem-Tayyar Öz çiftine çevrilen Oklar doğrultusunda Özlem Öz’ün profil temizliği yaptığı söylendi. Şimdiye kadar konu hakkında hiçbir açıklama yapmayan Öz çiftinden açıklama geldi.

ozlem-tayyar-oz.jpg

Çifte sessizliğini bozan ilk isim Tayyar Öz olurken hukuk bölümünün gerekli dönemleri topladığını söyledi. Şimdiye kadar soyisim değişikliği haricinde bütün haberlerin iftira ve karalama üzerine olduğunu belirten Tayyar Öz, tüm bunların bir hesabı olduğunu vurguladı. Öz, “Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak" sözlerini dile getirdi.

ozlem-oz.jpg

Konu hakkında açıklamada bulunan Özlem Öz ise takipçilerinin bu duruma inanmadığını ifade ederken kendilerinin başkalarıyla aynı kefeye koyulmaması gerektiğinin altını çizdi.

ozlem-tayyar-cifti-de-mi-dolandirici.jpg

TAYYAR ÖZ FETÖ'DEN Mİ İHRAÇ EDİLDİ?

Öz çifti hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise FETÖ’den ihraç edildiği olurken bu soruya da yanıt gecikmedi. Tayyar Öz, söylenenlerin iftira olduğunu belirterek oturduğu evin kira olduğunu ve kontratı da paylaştıklarını işaret etti. 2016 yılında patlak veren FETÖ olaylarını dile getiren Öz, kendisinin o zamanlar asistan doktor olduğunu dile getirerek gece gündüz bir sürü ameliyat gerçekleştirdiğini vurguladı. Tayyar Öz, 2021 yılında ise istifa ettiğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN