Esra Balamir eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında sessizliğini bozdu: Sosyal medya kurgusu sandım

Esra Balamir eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında sessizliğini bozdu: Sosyal medya kurgusu sandım

Türkiye'nin gündemine oturan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tutukluğuna ilişkin konuşan şarkıcı ve oyuncu Esra Balamir Polat'ın kendisinin eski fotoğrafçısı olduğunu söyledi. Balamir, "Benden iş istemişliği var" dediği Polat için "Sosyal medyadan hayatına şaşkınlıkla baktım. O hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım" dedi.

Şu günlerde kara para aklama skandalıyla eşi Engin Polat'la gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat magazin dünyasının ünlü isimlerinin de gündeminde. Bir dönem kendisinin eski fotoğrafçısı olan Dilan Polat hakkında konuşan şarkıcı ve oyuncu Esra Balamir konuya ilişkin sessizliğini bozdu.

Kara para aklama iddiasıyla cezaevinde olan eski fotoğrafçısı Dilan Polat hakkında konuşan Balamir, şu ifadeleri kullandı:

"Çok üzgünüm onlar adına. Çocukları var. Hiç kimsenin kötülüğünü istemem. Hayat tercihlerden ibaret. Pembe dizi izler gibi baktım"

ekran-goruntusu-2023-11-08-144027.jpg

'SOSYAL MEDYA KURGUSU SANDIM'

Dilan Polat'ı çok eskiden tanıdığını ve Polat’ın kendisinden iş istediğini belirten ünlü isim, “Geçmişte iş bulmak için yardım istemişliği vardı. Klibimin fotoğrafını çekti. Sonra sosyal medyadan hayatına şaşkınlıkla baktım. O hayatını görünce sosyal medya kurgusu sandım. Bir anda olabilecek bir şey değil. Güzellik merkezi var, acaba ondan mı oldu dedim? Sonrasında çıkan tabloda olanlar çok üzücü” dedi.

'OTOBÜS DURAĞINDAN ALMIŞTIM'

Öte yandan Esra Balamir geçtiğimiz haftalarda da "Dilan bir şekilde bana ulaştı. ‘Ben fotoğrafçıyım’ dedi. ‘Demet Hanım’ın doğum fotoğraflarını çekmek isterim’ dedi. O dönem de bir organizasyon vardı ‘Fotoğrafçı lazım mı?’ diye sordum. ‘Evet’ dediler. Ben de Dilan’ı çağırdım. ‘Toplu taşımayla geleceğim beni alır mısın?’ dedi. Kendisini gittim otobüs durağından aldım" açıklamasını yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN