Tutuklanan Dilan Polat'a bir kötü haber de Spotify'dan

Tutuklanan Dilan Polat'a bir kötü haber de Spotify'dan

Geçtiğimiz günlerde dört gün gözaltında kaldıktan sonra tutuklanan Dilan Polat'a bir kötü haber de Spotify'dan geldi. Müzik platformu Spotify, Dilan Polat'ın 'Enerci' şarkısını yayından kaldırdığını açıkladı.

Dünyanın en ok kullanılan uygulamalarından biri olan çevrimiçi müzik platformu Spotify, tutuklanan Dilan Polat ile ilgili yeni bir karar aldı. Sadece Spotify'da 96 milyon kişinin dinlediği, ve Dilan Polat'ın söylediği 'Enerci' şarkısını yayından kaldırdı.

ARTIK SADECE YOUTUBE'DA DİNLENEBİLECEK

Şarkının dinlenebileceği tek platformun, Dilan Polat'ın YouTube kanalı olduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin Emniyet'teki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edilmişti.

Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN