Dilan Polat'tan sonra şok iddia! Bahar ve Nihal Candan kardeşler o örgütün kasası çıktılar

Dilan Polat'tan sonra şok iddia! Bahar ve Nihal Candan kardeşler o örgütün kasası çıktılar

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasının ardından gözler birçok sosyal medya fenomenine çevrildi. Katıldıkları yarışma programlarıyla adlarını duyuran ve sosyal medyada fenomen olan Candan kardeşler de Sazan Sarmalı yöntemini kullanan o örgütün gizli kasası çıktı. İşte, Candan kardeşlerin bilinmeyen yönleri...

Polat ailesine yönelik yürütülen soruşturmadan sonra şimdi de Sazan Sarmalı yöntemini uygulayan örgütün gizli kasası olan fenomen kardeşler ortaya çıktı.

Moda programıyla adlarını duyuran Nihal Candan ve Bahar Candan'la ilgili ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı.

BirGün Gazetesi'nden Timur Soykan'ın haberinde, Candan kardeşlerin Sazan Sarmalı yöntemi uygulayan örgütün gizli kasası olduğu iddia edildi.

Haberde söz konusu iddialar şöyle aktarıldı:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan bir suç duyurusunda Candan kardeşlerin Sazan Sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran suç örgütünün üyesi olduğu iddia edildi.

Nihal Candan’ın çete liderinin sevgilisi, Bahar Candan ile birlikte örgütün gizli kasası oldukları iddia edildi.

bahar-ve-nihal-candan-1.jpg

Whatsapp üzerinden tanıdıklarına araç görselleri yollayarak para toplayan çetenin lüks yemeklerine Candan kardeşlerin de katıldığı belirtildi. İddialara göre, çete üyeleri araçlar hazır diyerek yanlarına çağırdıkları kişilere, araçlarının tesliminin biraz uzayacağını hatta takas yöntemiyle daha fazla kazanacaklarını belirtiyor.

ÇETE LİDERİYLE SEVGİLİ

Düzenlenen suç duyurusunda şikayetçi Hacı İsrafil S., Etiler'de bulunan Tepsi Et Lokantası'ndaki yemekte Kaan Hamzaoğlu ve Dr. Refik E.E'nin dışında sosyal medyada gösterişli hayatlarını gözler önüne seren Bahar Candan'ın da olduğunu belirtti. Hacı İsrafil S. ve diğer şikayetçi Ömer K. başka zaman düzenlenen bir yemekte ise Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'la tanıştıklarını anlattı.

Ayrıca suç duyurusunda, Nihal Candan'ın çete lideri Orhan Apaydın'ın kız arkadaş olduğu da iddia edildi.

bahar-ve-nihal-candan-2.jpg

30 MİLYONLUK DEV VURGUN

Küçükçekmece'de 54 mağdurla başlayan davada şikayetçi olanların sayısı da gittikçe artıyor. Davadaki şikayetçi sayısı Adana, Sivas gibi bölgelerden başvuranların ardından 67'ye yükseldi. Sadece Kars'ta 30 milyon TL vurgun yapan çetenin yüzlerce milyon TL elde ettiği düşünülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN