Fiat Cronos Türkiye fiyatında büyük müjde! Rekor indirimle geliyor... Sıfır araç alacaklar için bu fırsat kaçmaz

Fiat Cronos Türkiye fiyatında büyük müjde! Rekor indirimle geliyor... Sıfır araç alacaklar için bu fırsat kaçmaz

Fiat, ekonomik fiyatı ve yakıt tasarrufuyla dikkat çeken yeni modeli Cronos'u Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. Ülkemizde 3 farklı versiyonla karşımıza çıkacak olan Cronos, bütçe dostu bir alternatif sunuyor ve Egea'dan daha uygun fiyatlı olmasıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor...

Fiat, Türkiye otomobil pazarında uzun bir süredir uygun fiyatlı ve yakıt tasarruflu modelleriyle tanınmaktadır ve Cronos'un bu geleneği sürdüreceği öngörülmektedir. Yeni model, Avrupa'da uzun bir süredir satışta bulunsa da Türkiye'ye gelmeyi planlamıştı.

1-003.jpg

FİAT CRONOS GELECEK Mİ?

Egea modelinin Türkiye'de büyük bir başarı elde etmesi ve Cronos'un daha düşük bir fiyat etiketine sahip olması, Fiat'ı planlarını değiştirmeye itti. Eğer Fiat, Cronos'u Egea'dan daha önce Türkiye pazarına getirseydi, bu durum Egea'nın satışlarını olumsuz etkileyebilirdi, ki bu da istenmeyen bir durumdu. Ancak Egea'nın üretimi sona erdiğinde, Cronos'un Türkiye'ye gelme şansı doğdu.

Fiat, Türkiye pazarındaki rekabeti artırmak ve Cronos ile liderlik yarışındaki pozisyonunu güçlendirmek istiyor. Cronos'un sedan yapısı, bazı ülkelerde Linea adıyla satılan Linea modelini hatırlatıyor.

2-004.jpg

600 BİN TL OLMASI BEKLENİYOR

Cronos'un en büyük avantajlarından biri, mevcut sedan otomobillere göre daha ekonomik olması. Yurt dışındaki fiyatı, ülkemizdeki Egea'nın fiyatının yarısından daha düşük. Başka bir deyişle, oldukça bütçe dostu bir seçenek sunuyor.

Türkiye'de birçok sedan modeli şu anda 1 milyon TL'nin üzerinde bir fiyata sahip. Cronos'un başlangıç fiyatının yaklaşık olarak 600 bin TL olması bekleniyor, bu da Egea'dan daha uygun bir seçenek sunacak.

Fiat Cronos'un Türkiye pazarında 3 farklı versiyonla bulunması bekleniyor. İki model benzinli motorla, bir model ise hibrit motorla gelecek. Dizel motor seçeneği sunulmayacak.

Yeni Fiat modelinin önümüzdeki yılın başlarında satışa sunulması bekleniyor, ancak kesin bir tarih henüz belirlenmedi. Fiat'ın bu konuda resmi bir açıklama yapması muhtemel. Cronos'un Türkiye pazarında yaratacağı heyecanı görmek için merakla bekliyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN