Garanti BBVA emeklilere müjde! İmzayı atan emekliye 7500+1000 TL varan promosyon: Başvuran emeklinin hesabına yatıyor

Garanti BBVA emeklilere müjde! İmzayı atan emekliye 7500+1000 TL varan promosyon: Başvuran emeklinin hesabına yatıyor

Emekli promosyonunda güncel rakamlar emekli vatandaşlar tarafından yakın takibe alındı. Garanti BBVA tarafından paylaşılan güncel promosyon rakamları ise dikkat çekiyor. Emeklileri bünyesine katmayı hedefleyen Garanti BBVA'dan emekli promosyonuna ek ödeme kampanyası da başladı. Peki Garanti Bankası ne kadar promosyon veriyor? işte tüm detaylar...

EMEKLİ PROMOSYONUNDA GÜNCEL RAKAMLAR

Milyonlarca emekli vatandaşın gündeminde yer alan promosyon ödemelerinde güncellemeler devam ediyor. Garanti BBVA tarafından gelen emekli promosyon güncellemesi ile birlikte promosyon almayan emekliler bankanın yolunu tuttu. Geçtiğimiz sene itibariyle başlayan kıyasıya promosyon rekabeti güncellemeler ile gündemde yerini alıyor.

En düşük emekli maaşına yapılan zam ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle promosyon ödemelerindeki rekabet hız kazandı. En düşük emekli maaşındaki artış ile otomatik olarak artan promosyon ödemeleri EYT ile bankaları harekete geçirdi.

Üst üste yapılan promosyon güncellemeleri ile emekli vatandaşlar derin bir nefes aldı. 2023 yılının mayıs ayı ile birlikte emekli promosyon ödemelerini güncelleyen Garanti BBVA, EYT düzenlemesinden faydalanan 2 milyon 250 bin emekliyi kendi bünyesine katmayı hedefliyor.

0x0-son-dakika-temmuz-zammi-sonrasi-emekliye-ek-gelir-7500-tlye-yukseldi-emekli-promosyon-kampanyalari-ve-emekli-m-1659947213151.jpg

GARANTİ BBVA GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Emekli promosyonlarında yapılan güncellemeler sık sık yenilenmeye devam ediyor. Garanti BBVA tarafından emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi. Maaş aralığına göre verilen emekli promosyonlarını güncelleyen Garanti BBVA kampanyasını da duyurdu. İşte güncel promosyon ödemeleri...

  • 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL
  • 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL
  • 7.500 - 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL olarak belirlenmiştir.

114-t2h7.webp

PROMOSYONA EK KAMPANYA

Garanti Bankası tarafından sunulan promosyon ödemelerinden faydalanmak için taahhüt imzalamanız gerekiyor. 3 yıl boyunca Garanti BBVA üzerinden emekli maaşını almaya taahhüt eden vatandaşlara promosyon ödemeleri yapılıyor. Promosyona ek olarak emekli vatandaşlara 500 TL ve üzeri kredi kartı harcamalarında 1000 TL bonus verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN