Garanti BBVA'ya giden emekli parayı kapıyor! Haziran ayında promosyonlar güncellendi: Garanti'den rekor promosyon...

Garanti BBVA'ya giden emekli parayı kapıyor! Haziran ayında promosyonlar güncellendi: Garanti'den rekor promosyon...

Emekli promosyon güncellemelerinde haziran ayına giriş yapıldı. Bankalar tarafından yeni ayın gelmesiyle promosyon ödemeleri güncelleniyor. Garanti BBVA tarafından duyurulan promosyon ödemesi emekli vatandaşların dikkatini çekti. Bankaya giden emeklilerin anında hesabına yatıyor. İşte tüm detaylar...

HAZİRAN AYI GÜNCEL PROMOSYON

Emekli promosyon ödemelerinde son hız devam eden güncellemeler haziran ayı ile birlikte duyuruldu. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile güncel promosyonlar emekli vatandaşların dikkatini çekiyor. Yüksek promosyon ödemesiyle emekli vatandaşların radarına giren Garanti BBVA'da promosyon kuyruğu oluştu.

En yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, maaş aralığına göre ödemeleri gerçekleştiriyor. Son aylarda yaşanan emekli gelişmeleri ile güncellenen promosyonlar dikkat çekiyor.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olan vatandaşları kendi bünyesine katmak isteyen bankalar sık sık kampanyalarını güncelliyor. Ayriyeten en düşük emekli maaşlarına gelen zam sonrasında promosyon ödemelerinin de otomatik olarak arttığı dikkat çekiyor.

diyanet-ten-emeklilere-kotu-haber-emekli-maas-promosyonu-4.webp

GARANTİ GÜNCEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Garanti BBVA tarafından verilen emekli promosyon ödemeleri dikkat çekiyor. Henüz promosyon ödemesi almayan emekliler banka konusunda oldukça kararsız görünüyor. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

Maaş aralığı 0 - 3.500 Türk Lirası’ndan düşük maaş alıyorsanız: 4.500 Türk Lirası

Maaş aralığı 3.500 Türk Lirası – 7.500 Türk Lirası arası maaş alıyorsanız: 5.250 Türk Lirası

Maaş aralığı 7.500 Türk Lirası – 10.000 Türk Lirası arası maaş alıyorsanız: 6.750 Türk Lirası

10.000 Türk Lirası ve üzeri emekli maaşı alıyorsanız: 7.500 Türk Lirası ödeme yapılıyor.

0x0-emekliye-dudak-ucuklatan-promosyon-2021-hangi-banka-ne-kadar-promosyon-veriyor-odemeler-1611241015330.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

Emekli promosyon ödemelerinden faydalanmak için başvuruda bulunmanız gerekiyor. Emekliliğinizin SGK tarafından onaylanması halinde Garanti BBVA mobil uygulama, müşteri hizmetleri, internet sitesi ya da en yakın şubeye müracaat ederek emekli maaşınızı taşımanız gerekir.

Taşıma işlemlerinden sonra 3 yıl boyunca Garanti BBVA üzerinden maaşınızı çekeceğinize dair taahhüt imzalamalısınız. Bu şekilde promosyon ödemesi hesabınıza yatırılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN