Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan çarpıcı iddia: Kameraları çağırıp 'sizin işiniz bitti' diyorlar

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Hasar gören iller arasında yer alan Hatay'da arama kurtarma çalışmalarını yerinde görüntüleyen gazeteci Mehmet Akif Ersoy çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ersoy, 'Üzülerek ve rahatsız olarak paylaşıyorum' diyerek deprem bölgesinde arama kurtarma ekipleri arasında yaşanan olayları anlattı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki depremde göçük altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ederken arama kurtarma ve organizasyonda yaşanan sorunların ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, arama kurtarma çalışmaları sırasında arama kurtarma ekipleri arasında yaşanan krizi anlattı.

Ersoy, "Bunu çok kişiden duyduğum için paylaşmak istiyorum. Üzülerek paylaşıyorum, çok yerden duydum. Diyorlar ki 'arama kurtarma yapıyoruz kazıyoruz tam çıkaracağız o sırada bir ekip geliyor ve bize, sizin işiniz bitti çekilin, onu biz çıkaracağız diyorlar. Kameraları çağırıyorlar ve o kişiyi çıkarıyorlar." Bunu çok duydum. Beni izleyenler şuan alkışlıyor. İyilikte yarışmak bu değil.." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN