Gelecek Partili Özcan'dan Erdoğan'a Mescid-i Aksa tepkisi

Gelecek Partili Özcan'dan Erdoğan'a Mescid-i Aksa tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abdulkadir Selvi ile yaptığı telefon görüşmesinde Davutoğlu ve Babacan hakkında "İçimizdeki Mescid-i Aksa’yı yıkmak isteyenler" ifadesini kullanmasına tepki gösteren Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Mescid-i Aksa’yı da iftira ve hakaret siyasetlerine meze yapıyorlar" dedi.

İsrail'in Mescid-i Aksa saldırıları sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi ile yaptığı telefon görüşmesinde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı ali Babacan hakkında "İçimizdeki Mescid-i Aksa’yı yıkmak isteyenler" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Serkan Özcan, Twitter'dan yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemini ve Mescid-i Aksa'nın iç siyasete konu yapılmasına tepki gösterdi.

"ACILARINI SİYASİ HESAPLAŞMALARDA KULLANANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ"

Özcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm müslümanlar Mescid-i Aksa’da yaşanan vahşete kulak kesilmişken, milletimizin kalbi Filistin diye atarken, İsrail zulmünü unutup Filistinli kardeşlerimizin acısını ucuz siyasi hesaplaşmalarda kullananları, milletimizin vicdanına ve yüce Allah’a havale ediyoruz.

"MESCİD-İ AKSA'YI İFTİRA SİYASETLERİNE MEZE YAPIYORLAR"

Sisi ile barışmak için bugün kıvrananlar Rabia’yı nasıl kullandılarsa, daha Filistinli şehitlerimizin kanı kurumadan Mescid-i Aksa’yı da iftira ve hakaret siyasetlerine meze yapıyorlar. Şu mübarek günde yüce Allah’ın sizleri ıslah etmesini, izan ve insaf nasip etmesini dileriz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN