Gelecek Partili Temurci: 12'nci toplantıda her şey açığa kavuşacak

İYİ Parti'nin ev sahipliğinde düzenlenen altılı masanın 11'inci toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulunan Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aday ve geçişin yol haritasının birlikte açıklanacağını belirten Temurci “Şu anda saha bir umut bekliyor, bir işaret fişeği bekliyor. Aday açıklandığında Türkiye'de bütün psikoloji değişecek. Saadet Partisi'nin ev sahipliği yapacağı toplantıda her şey açığa kavuşacak” dedi.

İYİ Parti'nin ev sahipliğinde düzenlenen altılı masanın 11'inci toplantısından sonra Halk Tv'de canlı yayına katılan Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Altı liderin ortak açıklamasını yorumlayan Temurci, “Bence daha önemli bir şey geçişin yol haritası ve aday birlikte açıklanacak deniyor. İki paragraf birleştirildiğinde bunu görüyorsunuz. Dolayısıyla geçişin yol haritası ve aday birlikte açıklanacaksa ben bir çok siyasetçi arkadaşımız gibi sahadayım. Şu anda saha bir umut bekliyor, bir işaret fişeği bekliyor. İnşallah ümit ediyorum, beklenti de o ki Gelecek Parti'nin Teşkilat Başkanı olarak aday açıklandığında Türkiye'de bütün psikoloji değişecek” dedi.

Sözlerini sürdüren Temurci 12'nci toplantıya dikkati çekerek şunları söyledi:

“Sevgililer günü gelmeden Türkiye’ye çok güzel bir tablo sunacağız. Bunu önemsiyorum. Saadet Partisi'nin ev sahipliği yapacağı toplantıda her şey açığa kavuşacak."

Altılı masanın bir sonraki toplantısı 13 Şubat’ta Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde yapılacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN