Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan renkli görüntüler: Kürtçe müzik eşliğinde halay çekti

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Şırnak'ta kalabalık bir kitle tarafından karşılandı. Şırnak'ta Kürt aşiret mensupları, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya gelen Davutoğlu kendisini karşılayan Kürt vatandaşlar ile beraber Kürtçe müzikler eşliğinde halay çekerek renkli görüntülerin oluşmasını sağladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Şırnak'taki temasları kapsamında kentteki sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Davutoğlu'nun Şırnak ziyaretinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Gelecek Partisi lideri, Şırnak'taki ziyaretleri kapsamında Kürt aşireti mensupları tarafından kalabalık bir şekilde karşılandı.

Davutoğlu, kendisini karşılayan aşiret mensuplarıyla birlikte Kürtçe müzikler eşliğinde halay çekti.

Şırnak'ta yaptığı konuşmada Anadilin önemine vurgu yapan Davutoğlu, "Anadilde konuşma, eğitim yapma insanlara verilen bir lütuf değil, Allah tarafından verilen bir haktır ve bu hak tartışma konusu yapılamaz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN