Gelecek Partisi'nden seçim kararı: Davutoğlu'na tam yetki

Gelecek Partisi'nden seçim kararı: Davutoğlu'na tam yetki

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecinin başlaması, ülkenin ana gündemlerinden biri olurken, Gelecek Partisi, nasıl bir ittifak modeli içinde yer alacakları ve milletvekili aday listelerinin oluşturulmasına dair görüşmeleri yürütmesi için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'na tam yetki verdi.

Dün akşam saatlerinde toplanan Gelecek Partisi Yönetim Kurulu, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında bir araya geldi. 100 kişiden oluşan yönetim kurulu, Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde eksiksiz olarak toplantıya katılım sağladı.

Toplantının ana gündem maddesinin 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri olduğu öğrenilirken parti içindeki kaynaklardan edinildiği öğrenilen kritik bir bilgi Ankara kulislerine düştü.

GÖRÜŞMEDE TÜM KANAAT DAVUTOĞLU'NDA

Gelecek Partisi’nin en üst karar organı olan Parti Yönetim Kurulu (PYK), cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi süreci ve Gelecek Partisi’nin nasıl bir ittifak modeli içinde yer alacağı ile milletvekili aday listelerinin oluşturulmasına dair görüşmeleri yürütmesi için Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’na tam yetki verdi.

Böylelikle Gelecek Partisi’nde seçim süreci, yönetim kurulundan çıkan karar sonrası resmen başlamış oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN