Gelecek Partisi'nden 'üç vekil gitti' iddiasına yalanlama: Provokasyon

Gelecek Partisi'nden 'üç vekil gitti' iddiasına yalanlama: Provokasyon

Gelecek Partili Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabından 'partiden üç ismin ayrılıp AK Parti'ye geçti' iddialarını yalanladı. Özdağ, bunları provokasyon olarak nitelendirirken, "Korku dağları aştı" dedi.

14 Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden milletvekili seçilen Gelecek Partili üç ismin partilerinden istifa edip AK Parti'ye geçtiği iddia edilmişti. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, sosyal medya hesabı X'ten konuya dair açıklamada bulundu.

Özdağ, iddialara yalanlarken, iddiaları 'provokasyon' olarak yorumladı.

Özdağ, iddialara karşı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'KORKU DAĞLARI AŞTI'

"Gelecek ve Saadet partisi TBMM’de bir grup kurdu, 20 kişiydi ama 200 kişi gibi muhalefet yapmaya başladı. Niye? Çünkü iktidar zihniyetinin kodlarını en iyi bizler biliyoruz. Ve elbette korku dağları aştı.

Lakin korkunun ecele faydası var mı? Size de soruyorum iktidarın sufle verdiği kalemşörler! Elli çeşit yalan ve provokasyonla girdiğiniz bu yol çıkmaz sokak. 1 Ekim’de TBMM’de Grubumuzu ve Grup toplantımızı izlemeye davet ediyoruz. Bizler satmayan ve satın alınamayan kişileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN