Gelin arabası değil bayram arabası! Filistin ve İsrail savaşına böyle dikkat çekti: Sokak sokak gezip...

Gelin arabası değil bayram arabası! Filistin ve İsrail savaşına böyle dikkat çekti: Sokak sokak gezip...

Van Erciş’te yaşayan 3 çocuk babası 37 yaşındaki Coşkun Durmaz, İsrail’in saldırıları sonucunda Filistinli çocukların katledilmesine dikkat çekmek adına aracını bayram şekeriyle süsledi. Mahalle mahalle gezerek aracındaki şekerleri çocuklara ikram eden Durmaz, Filistin’de yaşanan katliama dikkat çekti.

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Alkanak Mahallesi’nde yaşayan esnaf Coşkun Durmaz, Ramazan Bayramı sabahında aracını, bayram şekerleri ve çikolatayla süsledi. Durmaz, sonrasında mahalle mahalle dolaşarak çocuklara bayram şekeri ile çikolata dağıttı.

gelin-arabasi-degil-bayram-arabasi-1.jpg

ZULME DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİ

İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılarda katledilen çocuklara dikkat çekmek için böyle bir girişimde bulunduğunu belirten Durmaz, "Ramazanın Bayramı'nın ilk günü farkındalık olsun diye aracıma şeker ve çikolata astım. Amacımız, bu zulme dikkat çekmekti" dedi.

gelin-arabasi-degil-bayram-arabasi-2.jpg

Bu insanlık dramına karşı duyarsız kalamayacağını söyleyen Durmaz, "Bilindiği gibi Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa, İsrail'in zulmü altında. Gazze'de yaklaşık 185 gündür çocuklar hunharca katlediliyor" diyerek bu koşulları düşünerek, arabasını şekerler ile süsleyerek çocukları mutlu etmek istediğini belirtti.

gelin-arabasi-degil-bayram-arabasi-3.jpg

Coşkun Durmaz "Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek bu şeker ve çikolataları çocuklara ikram ettim. İnşallah bu savaş biter ve Mescidi Aksa'nın kurtuluşunu Rabbim bize nasip eder" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN