Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? İşte kadro dağılımı

GSB personel alımı yapıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda 373 spor uzmanı, 50 psikolog, 500 gençlik çalışanı ve 652 yurt yönetimi olmak üzere 1575 personel alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı başvuruları ocak ayında e-Devlet üzerinden yapılacak. İşte, GSB kadrolu personel alımı son durum...

Kamu iş ilanlarını yakından takip eden vatandaşlara Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan (GSB) personel alımı müjdesi geldi. Yurt genelinde çeşitli kadrolarda istihdam edilecek personelin en az lisans mezunu olmasına dikkat edilecek.

2022 GSB PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı için başvurular 24-28 Ocak 2022 tarihlerinde e-Devlet üzerinden yapılacak. Online ortam dışında başvurular kabul edilmeyecek.

Spor yatırımları arttıkça doğan personel ihtiyacı, GSB'nin Personel Genel Müdürlüğü aracılığıyla giderilecek. İlk etapta 2022 yılının ilk ayında alım yapılacak. İlerleyen aylarda yeni alımlar yapılması da bekleniyor.

2022 GSB PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 373 spor uzmanı, 50 psikolog, 500 gençlik çalışanı ve 652 yurt yönetim personeli olmak üzere toplam 1575 kişi kadrolu olarak istihdam edilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Vatandaşlarımıza en modern tesis imkanlarını sunarken, bir yandan da bu ülkenin yetişmiş iş gücünü rasyonel bir şekilde istihdam etmenin çabası içerisindeyiz. Çünkü başarı doğru altyapının, doğru stratejiyle ve doğru iş gücüyle yönetilmesiyle gelir" sözlerini kullandı.

2022 GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

* 'Spor uzmanı' pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak

* 'Gençlik çalışanı' pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak. Ek olarak 5. grup için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından verilen gençlik liderliği sertifikasına sahip olmak

* 'Psikolog' pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde eğitim veren psikoloji bölümlerinden mezun olmak.

* 'Yurt yönetimi' personeli pozisyonları için; yükseköğretim kurumlarının en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN