Gerçek 19 yıl sonra ortaya çıktı! Kızını öldürüp intihar süsü verdi

Gerçek 19 yıl sonra ortaya çıktı! Kızını öldürüp intihar süsü verdi

Eskişehir’de Jandarma Suç Araştırma Timi ekipleri tarafından tekrar başlatılan inceleme sonucu, 19 yıl önce kızını öldürdüğü ve intihar süsü verdiği şüphesiyle gözaltına alınan baba, tutuklandı.

2005 yılında, henüz dokuz yaşında olan Cansu Siler'in evinde asılı halde bulunmasıyla sonuçlanan trajik olay, yıllar sonra tekrar gündeme geldi. İlk etapta intihar olarak değerlendirilen bu vak'a, 19 yıl sonra yeniden ele alınarak, karanlık bir cinayetin perdesini araladı. Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Yukarıkepen mahallesinde yaşanan bu dehşet verici olay, baba Mehmet Siler'in tutuklanmasıyla yeni bir boyut kazandı.

ÇELİŞKİLİ İFADELERİ ELE VERDİ

Olayın ilk günlerinde, kızını kaybetmenin acısıyla kırılgan bir durumda olan baba Mehmet Siler, evlerine hırsız girdiğini ve Cansu'nun bu duruma tanık olması sonucunda hırsız tarafından öldürülüp, intihar süsü verildiğini iddia etmişti. Ancak, zaman içinde verdiği çelişkili ifadeler ve yeniden toplanan deliller, Mehmet Siler'i kızını kasten öldürmekle suçlayarak hapisane yolunu gösterdi.

Yıllar boyu unutulmuş gibi duran bu dosya, Eskişehir Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yeniden açıldı. Mahalle sakinlerinin ve aile bireylerinin ifadeleri bir kez daha alındı, ve bu süreç, Mehmet Siler'in gözaltına alınmasına ve sonrasında 'kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanmasına kadar gitti.

'ADALETİN TEKERLEĞİ DÖNMEYE DEVAM ETTİ'

Bu gelişme, olayın yaşandığı Yukarıkepen mahallesinde şaşkınlık ve üzüntü yarattı. Dönemin mahalle muhtarı Haşim Söker'in aktardığına göre, her ne kadar zamanla olay unutulmuş gibi görünse de, adaletin tekerleği dönmeye devam etti ve nihayetinde Cansu'nun sessiz çığlıkları duyuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN