Gökçek'in, Hawking'in balmumu heykeliyle konuşması gündem oldu: Nasıl öbür taraf?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı Stephen Hawking’in balmumu heykeliyle çektiği video sosyal medyada gündem oldu. Gökçek, videoda heykele "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi. Bak ölüm hepimize hak" diyor.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı ilginç paylaşımlarla dikkat çekiyor. Gökçek, son olarak da 2018 yılında hayatını kaybeden dünyaca ünlü fizikçi Stephen Hawking'in balmumu heykeliyle bir video paylaştı. Video, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

'ŞİMDİ HESABI RABBİME VERİYORSUN'

Gökçek, "Stephen Hawking geçici olarak tebdil-i mekân yapıp Türkiye ye gelmiş, kendisine bir şeyler sordum… Gıkı çıkmadı…" notuyla yayımladığı videoda Hawking’in balmumu heykeline şunları şöylüyor:

"Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi. Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? Girdin toprağın altına. Şimdi hesabı rabbime veriyorsun. Hadi bakalım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (34)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
34 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN