Gökçek'ten Özel'e 'burnunu kırdılar' göndermesi

Gökçek'ten Özel'e 'burnunu kırdılar' göndermesi

Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in burnundaki bandaj nedeniyle kendisinin saldırıya uğradığını ve burnunun kırıldığını iddia etti. Gökçek'i Özel ameliyat olduğunu söyleyerek yalanladı.

Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Özgür Özel'in burnunun kırıldığını iddia etti.

Özel ile ilgili olarak mesaj paylaşan Gökçek, "Özgür burnunu kırmışlar, nasıl üzüldüm anlatamam...Bana, sana yumruğu atanı söyle ben ona söyleyeceğii biliyorum... Aklıma Süleyman Soylu'ya "Burnundan fitil fitil getirmezsem namertim" lafın geldi. Şimdi senin burnundan gelince,Soylu'nun ahımı tuttu acaba. Ne dersin Özer? " dedi.

Gökçek'in iddiasına cevap CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. Özel mesajında "Tüm Meclis, tüm Türkiye 4 gün önce geçirdiğim bir ameliyat nedeniyle burnumun bandajlı olduğunu biliyor. Bir sağlık konusunu bile böylesi bir yalanla çarpıtabilecek kadar alçalabilene adı üstünde “Melih Gökçek” denir" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da konu ile ilgili olarak "Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel’in 4 gün önce geçirdiği ameliyat nedeniyle burnunda bandaj olduğunu herkes biliyor. Ancak Melih yine arsızlığı kimselere bırakmamış! Melih sen, insanlıktan nasibini almamış, zavallı bir adamsın!" şeklinde mesaj paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN