Görenler saatlerce onu izledi! Çok uzakta aramayın burnumuzun dibinde… Böylesi daha önce görülmedi

Görenler saatlerce onu izledi! Çok uzakta aramayın burnumuzun dibinde… Böylesi daha önce görülmedi

Görenler saatlerce hayretle ve hayranlıkla onu izledi! Çok uzakta aramanıza gerek yok. Neredeyse burnumuzun dibinde… Böylesi daha önce ne görüldü ne duyuldu. Sosyal medyada bile gündem oldu…

Eşsiz manzaraların hastası olanlar için burası on numara bir yer. Görenler hayran hayran onu izledi. Resmen kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken sosyal medyada gündem oldu. Mavinin mora döndüğü o renkler çok da uzağımızda olmayan ülkemizin incilerinden birinde görüldü. Daha güzelini dünyanın hiçbir yerinde bulamazsınız.

MAVİNİN MORA DÖNDÜĞÜ O ANLAR

Türkiye’nin ikinci başkenti diyebileceğimiz tarihin en kadim şehri İstanbul muazzam bir manzara ile gönüllerdeki yerini tazeledi. Birçok kültüre, medeniyete ev sahipliği yapmış metropol şehir İstanbul bu kez de günbatımındaki o eşsiz manzaraya ev sahipliği yaptı. Görenler gökyüzünde oluşan o renklerin ahengine kapıldı.

capture-20230902215741241.jpg

HAYRAN OLMAMAK ELDE DEĞİL

“Hava Forum” sitesi sık sık sosyal medyadan hava durumuna ilişkin bilgilendirmelerde bulunurken bu kez de İstanbul’un eşsiz manzarasını paylaştı. Günbatımındaki renkler görenleri kendine hayran bırakırken renk paletinde bile bulunamayacak o ahenk insanların içini açtı.

Denizin ve gökyüzünün buluştuğu yerde güneşin vedası yaşanırken denizin hafif dalgası o görüntülere daha da renk kattı. Bulutların süzülüşü ise saatlerce izlenecek görüntüleri ortaya çıkardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN