Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak! Çalılıklardan ok gibi fırlayan yılan dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı!

Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak! Çalılıklardan ok gibi fırlayan yılan dehşet saçtı: O ilimizde istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Birçok bölgelere akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Gelen görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak! Çalılıklardan ok gibi fırlayan yılan dehşet saçtı. Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Özellikle avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Burası Amerika değil Türkiye! Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Çalılıklardan ok gibi fırlayan yılan dehşet saçtı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

fggfgf-70.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip eidliyor. Havaların ısınmasıyla artışa geçen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüler Kastamonu'dan.

ÇALILIKLARDAN OK GİBİ FIRLADI

Kastamonu'da bulunan bir binanın bahçesinde çalılıklardan 1,5 metre uzunluğunda yılan görüldü. Binanın bahçesindeki yılanı gören vatandaşlar, cep telefonu ile görüntüledi. Vatandaşların yaklaşması üzerine bahçeden çıkan yılan bir süre sonra yeşil alanda gözden kayboldu.

ghghgh-2023-06-04t114602-038.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI!

Bölge halkı büyük panik yaşarken yılanın engerek yılanı olduğu tespit edildi. Uzmanlar ise havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade ederek vatandaşları uyardı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN