Gram altını olanlar ağlayacak, altın borcu olanlar gülecek! Piyasa kahini elinde altın olanları uyardı...

Gram altını olanlar ağlayacak, altın borcu olanlar gülecek! Piyasa kahini elinde altın olanları uyardı...

Altın piyasası, özellikle son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalarla birlikte yatırımcıların dikkatle takip ettiği önemli bir konu haline geldi. Bu kapsamda gram altın sahipleri, altın fiyatlarını yakından izlerken, Hatice Kolçak'tan üzen bir iddia geldi...

Bilindiği üzere Hatice Kolçak, gram altın üzerine yaptığı açıklamalarıyla piyasa uzmanları arasında ön plana çıkmış bir isim. Kolçak, son dönemde gram altında nihai hedefin 2.000 TL olduğunu belirtti. Ancak bu durumun yanında kısa bir süre içinde altında bir düşüş yaşanabileceği uyarısında bulundu.

KISA VADEDE BEKLENEN FİYATLANDIRMA

Hatice Kolçak'ın gram altın fiyatlarına dair vurguladığı en önemli detaylardan biri, "1725 -1730 TL'yi kırmasıyla beraber kısa vadede 1750 liralara gitmesi" beklentisi oldu. Bu açıklama, kısa vadeli yatırımcılar için önemli bir sinyal niteliği taşıyor.

2-001

ORTA VE UZUN VADE İÇİN ÖNGÖRÜLER

Hatice Kolçak, gram altının orta ve uzun vadede hedefinin bu sene için 2000 TL olduğunu belirtirken, bu süreçte herhangi bir sorun öngörmediğini de ekledi.

"TREN KALKTI GİDİYOR" UYARISI

Piyasa analistlerinin sıkça kullandığı "tren" benzetmesi, bu kez Kolçak tarafından da kullanıldı. Gram altında elindeki pozisyonunu koruyan Kolçak, "Elimdekileri vermiyorum." diyerek yatırımcılara bir uyarıda bulundu. Altın almak isteyenlere ise "Tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden binmek gerekiyor." sözleriyle harekete geçmeleri gerektiğini vurguladı.

Bu analizler ışığında, gram altın yatırımcıları için önemli kararların alındığı bu dönemde, piyasa uzmanlarının öngörüleri yatırım stratejilerini belirlemede kritik rol oynayacak gibi görünüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN