Gram altını olanlar yaşadı! Yeni rekora günler kaldı: Alıp satacaklar o tarihe dikkat

Gram altını olanlar yaşadı! Yeni rekora günler kaldı: Alıp satacaklar o tarihe dikkat

Gram altın fiyatı rekora doymuyor. Seçim sonrası atak yapan altın fiyatları el yakmaya başladı. Düğün yapacaklara bir kötü haber daha geldi. Ünlü Araştırmacı Yazar Haluk Özdil altının 1500 lira olacağı tarihi verdi. Altın alacaklar elini çabuk tutsun

Döviz ve altın piyasaları kasıp kavurmaya devam ediyor. Gram altın zirve rakama ulaştı. Altın alacak olanlar ise düşüş tarihi beklemeye başladı. Haluk Özdil’den ise çarpıcı değerlendirmeler geldi. Düğün için altın almayı planlayanlar elini çabuk tutsun. Gram altın o tarihte 1500 TL’yi görecek.

img-2088.jpeg

GRAM ALTIN REKOR TAZELEYECEK

Araştırmacı Yazar Haluk Özdil gram altın için, “Altın bu ayın ortalarında 1400 liraları görür. Altın için öngörüm yukarı doğru gitmesi yönünde. Ben aslında Haziran ayı için 1500 lira demiştim. Ama bu ayın ortası 1400 olur” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN