Güldür Güldür Show'daki 'gazi skeci' tepki çekmişti! Suç duyurusunda bulunuldu

Güldür Güldür Show'daki 'gazi skeci' tepki çekmişti! Suç duyurusunda bulunuldu

Güldür Güldür Show"un 'gazi skeci', izleyiciler arasında tartışmalara neden oldu. Söz konusu skeç, toplumda tepki çekti. Gazi ve gazilere yönelik yapılan esprilerden ötürü suç duyurusunda bulunuldu.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV), Show TV kanalında yayınlanan Güldür Güldür Show programının bir skecinde gazileri aşağıladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

EMŞAV'DAN SUÇ DUYURUSU

guldur-guldur-gazi-skeci-1.webp

EMŞAV tarafından yapılan açıklamada, "Kurulduğu günden bu yana şehit aileleri ve gazilerimizin temsilcisi, yuvası olan EMŞAV ve EMŞAV İl Başkanlığı olarak bu pervasız söylemleri kınamakla yetinmeyip konuyu yargıya taşıdığımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Vakıf avukatlarımız bugün Eskişehir Cumhuriyet Savcılığı’nda ‘Halkı Kin Ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama’ gerekçeleriyle suç duyurusunda bulunmuş ve hukuki süreci başlatmıştır. Konuyu yakından takip etmeye ve şehit ailelerimiz ile gazilerimizin haklarını her şart altında sonuna kadar savunmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN