Güneydoğu Anadolu'nun saf altını! Önce Türkiye’yi zapt etti sonra dünyayı! Bir kez eli değen bir daha bırakamıyor

Güneydoğu Anadolu'nun saf altını! Önce Türkiye’yi zapt etti sonra dünyayı! Bir kez eli değen bir daha bırakamıyor

Güneydoğu Anadolu bölgesinden çıkıp gelen bu ürün şifasıyla dünyayı kasıp kavuruyor. Önce Türkiye'nin her şehrine teker teker zapt etti sonra gözünü dünyaya çevirdi. Hem rengi hem de şifasıyla altın değerinde olan bu ürüne bir kez dokunan bir daha bırakmak istemiyor. İşte Güneydoğu Anadolu'nun saf altını…

Günlük hayatta pek çok farklı sağlık problemi ile karşı karşıya kalırken saç problemlerinde ilk başvurulan adres o ürün oluyor. Saçlara yaşam gücü sağlayan bu ürün mantar, egzama, kepek ve kaşıntı gibi sık görülen saç problemlerini de ortadan kaldırıyor. Doğallığı ile altın değerinde olan bıttım sabunu adını dünyaya duyuruyor. İşte Güneydoğu Anadolu'nun saf altını…

SAÇ PROBLEMLERİNİN DOĞAL ÇÖZÜM

Saç derisinde oluşan pullanmalar, saç egzaması virgülü kepek gibi kafanızda oluşabilen birçok problemin kaynağı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yatıyor. Yıllarca mücadele ettiğiniz egzama hastalığını doğal yöntemlerle ortadan kaldırmak da mümkün. Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde üretilen bıttım sabunu yüzyıllardır saç ve saç derisi problemlerinde kullanılmaktadır. Bıttım sabununun başlıca faydaları şu şekildedir:

bittim-sabunu-yapimi.jpg

Saç dökülmesini azaltır: Saç köklerini güçlendiren bıttım sabunu dökülmeyi azaltarak daha güçlü saçların çıkmasını sağlamaktadır.

Saç derisini temizler: Saç derisinin PH'ına uygun bir temizleme ürünü kullanılması gerekmektedir. Bıttım sabunu saç derisini temizlerken kepek oluşumu gibi problemlerin de önüne geçmektedir.

Saç uzamasını sağlar: Düzenli olarak kullanılan bıttım sabunu saç uzamasına teşvik ederken kökleri besleyerek canlandırır.

sabun-bittim.jpg

Egzama ve mantarla savaşıyor: Saç derisinde oluşan egzama ve mantar gibi problemleri hafifletmek için bıttım sabunundan yararlanabilirsiniz. Antiseptik özelliği bulunan bıttım sabunu cilt sorunlarında da azaltmaktadır.

Saça parlaklık kazandırır: Bıttım sabunu içerisinde bulunan doğal yağlar ile birlikte saçını nemlendirirken besleyip daha parlak bir görünüm almasını sağlar.

Cilt sorunlarına iyi gelir: Cilt üzerinde oluşabilecek problemleri hafifletmek için kullanılan bıttım sabunu akne,l sivilce gibi cilt sorunlarına karşı doğal bir çözümdür.

Doğal temizleyici: İçerisinde kimyasal bulunmaması nedeniyle bıttım sabunu hem cildi hem de saçları doğal olarak temizlemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN