Günlerdir haber alınamıyordu! Hemşire evinde ölü bulundu

Günlerdir haber alınamıyordu! Hemşire evinde ölü bulundu

Gaziantep’te ailesi ve arkadaşlarının 2 gündür haber alamadığı 29 yaşındaki hemşire Bilal Yetkin’den kötü haber geldi. Yetkin, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş soruşturma devam ediyor.

Olay, Nizip ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Nizip Devlet Hastanesi’nde hemşire olan Bilal Yetkin’den ailesi ve arkadaşları haber alamayınca ilgili birimlere ihbarda bulundu.

iiiii.jpg

Yetkin’in yaşadığı eve polis genç adamı yerde hareketsiz şekilde bulundu. Yetkin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Genç hemşirenin cenazesi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Bilal Yetkin’in yeni atandığı ve 1 Nisan 2024 tarihi itibariyle Nizip Devlet Hastanesi’ndeki görevine başladığı da öğrenildi. Olayla ilgili geniş soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN