Günlerdir yardım istiyordu! Usta sanatçı Orhan Aydın'dan kahreden haber

Günlerdir yardım istiyordu! Usta sanatçı Orhan Aydın'dan kahreden haber

Kahramanmaraş'ta meydana gelen peş peşe depremler bölgede büyük bir yıkıma neden olurken 20 bin 665 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken günlerdir enkaz altındaki kızı için yardım çağrılarında bulunan usta sanatçı Orhan Aydın'ın kızından acı haber geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen peş peşe iki deprem Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı yerle bir ederek 20 bin 665 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 80 bin 88 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

Bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken usta sanatçı Orhan Aydın'dan kahreden haber geldi.

KIZINDAN ACI HABER GELDİ

Deprem gün sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Orhan Aydın, Eski eşi Elif Torun Öneren ile kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'in yaşadığı evin yıkıldığını duyurarak eski eşi ile kızının enkaz altında kaldığını açıklamıştı.

Günlerdir enkaz altında kurtarılmayı bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş için yardım çağrılarında bulunan usta sanatçıya acı haber verildi.

Günlerdir yardım istiyordu: Orhan Aydın'ın enkaz altındaki kızı hayatını kaybetti

ALİ KILIÇ BAŞIMIZ SAĞ OLSUN DİYEREK ACI HABERŞ DUYURDU

Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'in cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç verdi. Kılıç paylaşımında "Orhan Aydın’a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm. 36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN