Gürsel Tekin'den dikkat çeken 'Kızılcık Şerbeti' yorumu: Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak

Gürsel Tekin'den dikkat çeken 'Kızılcık Şerbeti' yorumu: Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak

Kızılcık Şerbeti dizisinde eşinden şiddet gören Nursema karakterinin, onu zorla evlendiren ailesine isyan ettiği sahne sosyal medyayı sallarken, CHP Milletvekili Gürsel Tekin'den dikkat çeken bir yorum geldi. Söz konusu sahneyi alıntılayan Tekin, "Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek, Nursema boşanacak, nafaka alacak ve yeni bir hayat kuracak. Seçim bizim" paylaşımını yaptı.

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin cuma akşamı yayınlanan bölümü, sosyal medyada gündem oldu. Eşinden şiddet gören Nursema karakterinin, onu zorla evlendiren ailesine isyan ettiği sahne, Twitter kullanıcıları arasında en çok konuşulan konulardan biri olurken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de sahneyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Show Tv'nin söz konusu sahneyi yayınladığı paylaşımını alıntılayan Gürsel Tekin, şu ifadeleri kullandı:

"Eğer Erdoğan kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olmayacak. Evlendiği gün eşini camdan atan ruh hastası korunacak. Eğer Kılıçdaroğlu kazanırsa Nursema’nın beyanı esas olacak, bu ruh hastası hesap verecek, Nursema boşanacak, nafaka alacak ve yeni bir hayat kuracak. Seçim bizim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN