Hafta sonu planları suya düşecek! Meteorolojiden 4 il için sarı kodlu uyarı, resmen uçacağız: İşte 2 Aralık hava durumu

Hafta sonu planları suya düşecek! Meteorolojiden 4 il için sarı kodlu uyarı, resmen uçacağız: İşte 2 Aralık hava durumu

Kış mevsiminin ikinci gününden meteoroloji uyarılara başladı. Paylaşılan hava durumu raporuna göre, 4 il için sarı kodlu uyarı verildi. Olumsuz hava koşullarına karşı bölge bölge tedbirlerin alınması gerektiğini paylaştı. Hafta sonu planı yapanlar hava durumunu kontrol etsin. İşte tüm detaylar...

Hafta sonu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 4 il için sarı kodlu uyarı paylaşıldı. 2 Aralık tarihine ait yeni hava durumuna göre, hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul'da bugün hava şartları nasıl? İşte 4 il için paylaşılan sarı kodlu uyarı...

HAFTA SONU UYARILARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hafta sonu uyarıları paylaşıldı. Hava durumu değerlendirmelerine göre, Balıkesir'in batı kıyıları ile Kırklareli'nin çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor

Ülkenin batı kesimlerinde ise gökyüzü parçalı bulutlu ya da çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Geri kalan kısımda ise az bulutlu ve açık bir gökyüzü tahmin ediliyor. Kış mevsiminin ikinci gününden Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 ilde sarı kodlu uyarı verdi.

aaa-lminb8dbgj.jpg

SARI KODLU UYARILAR

2 Aralık Cumartesi günü için paylaşılan hava durumu raporuna göre 4 ilimizde sarı kodlu uyarı verildi. Sarı kodlu uyarı yapılan illerimiz, Çanakkale, Edirne, İstanbul ve Kırklareli oldu.

FIRTINA UYARISI

Meteorolojiden kuvvetli rüzgar uyarısı geldi. Marmara Bölgesi'nin batısından hızla giriş yapan rüzgar kuvvetlenerek, 2 Aralık tarihinde Çanakkale, Edirne'nin güneyi, İstanbul'un kuzey ilçelerinde güney ve güneybatı yönlerinden olmak üzere kısa süreli fırtına, Kırklareli'nin Demirköy ve Vize ilçelerinde fırtına öngörülüyor.

Yaşanan kuvvetli rüzgarların sebebiyle, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirli olunmalıdır. Yaşanabilecek olumsuzluklar; Çatı uçması, soba ve doğalgaz zehirlenmeleri ve ağaç devrilmesi gibi durumlardır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN