Halil Falyalı suikastiyle ilişkili 3 kişi İstanbul'da gözaltına alındı

Halil Falyalı suikastiyle ilişkili 3 kişi İstanbul'da gözaltına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. İstanbul polisi suikastle ilgisi olduğu değerlendirilen 3 şahsı gözaltına aldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) kumarhane işletmecisi Halil Falyalı’nın cinayetine ilişkin gözaltına alınan ve bu sabah mahkemeye çıkarılan Ömer Tunç’a iki günlük tutukluluk kararı verildi.

İSTANBUL'DA OPERASYON

Falyalı suikasti ile ilgili İstanbul polisi de bir operasyon düzenledi. Suikastle ilgisi olduğu tespit edilen 3 zanlı gözaltına alındı. Emniyet'ten yapılan açıklamada, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Çatalköy’de gerçekleştirilen Halil Falyalı ve Murat Demirtaş isimli şahısların silahlı saldırı neticesinde öldürülmesi olayı ile ilgili, KKTC Kıbrıs Polis Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyon neticesinde olayla ilişkili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN