Söylemez'in avukatı: Falyalı'nın rakibi Yaşam Ayaefe araştırılsın

Söylemez'in avukatı: Falyalı'nın rakibi Yaşam Ayaefe araştırılsın

Halil Falyalı cinayeti sonrasında gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in avukatı Atalay Türkel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söylemez'in cinayetle bir ilgisinin olmadığını belirten Türkel, ''Falyalı'nın rakibi Yaşam Ayaefe araştırılsın'' dedi.

Halil Falyalı cinayeti sonrasında gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in avukatı Atalay Türkel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Söylemez'in cinayetle bir ilgisinin olmadığını belirten Türkel, ''Yaşam Ayaefe araştırılsın'' dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, "Kıbrıs'ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde olduğunu" ileri sürdüğü Kıbrıslı kumarhaneci Halil Falyalı, üç gün önce Girne Çatalköy'deki evi önünde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti.

Falyalı'nın öldürülmesi sonrasında gözaltına alınan "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez'in avukatı Atalay Türkel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Halk TV'den İsmail Saymaz'a konuşan Türkel, ''Söylemez'in Falyalı'yı öldürmesi için bir neden yok. Mustafa Söylemez, Halil Falyalı'yı tanımaz. Falyalı öldürülüyorsa menfaat olması, birilerinin ölmesini istemesi lazım.'' dedi.

''FALYALI'NIN RAKİBİ YAŞAM AYAEFE ARAŞTIRILSIN''

Türkel, şunları söyledi:

Neyle suçlandığını bilmiyoruz. İddiaya göre Kıbrıs'ta biri ifade vermiş. Kim olduğu belirtilmiyor. Gözaltına alınan diğer iki kişiyi tanımıyoruz. Mustafa Söylemez de tanımıyor. İsimlerini bile bilmiyoruz. Söylemez eski komiserdir. Gayrımenkul işleri yapar. Falyalı'yı tanımaz. Söylemezler yasadışı bahsis yapmamış ve kumar oynatmamıştır. Kıbrıs'ta bir yatırımları yok. Yalnızca Mustafa Söylemez, Kıbrıs'ta hukuk okuyor. Söylemez'in Falyalı'yı öldürmesi için neden yok. Falyalı öldürülüyorsa menfaat olması, birilerinin ölmesini istemesi lazım. Falyalı'nın kimle husumet içerisinde olduğunu biliniyor. Bu kişi bahisçi Yaşam Ayaefe.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN