Haluk Levent Türkiye'yi yasa boğan deprem için yardım kampanyası başlattı! Ünlü isimlerden alkışlanacak hareket

Haluk Levent Türkiye'yi yasa boğan deprem için yardım kampanyası başlattı! Ünlü isimlerden alkışlanacak hareket

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem tüm ülkeyi yasa boğarken 1651 vatandaşımız hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 gün ulusal yas ilan edildiğini açıklarken şarkıcı Haluk Levent, depremde zarar gören vatandaşlar için örnek bir adıma imza atarak yardım kampanyası başlattı. Haluk Levent'in yardım kampanyasına ünlü isimler akın etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişci Hatay'da basın açıklaması yaparak can kaybının 1651'e yükseldiğini açıkladı. 10 ilde toplamda 11 bin 119 kişinin yaralandığı ifade edilirken ayrıca 3 bin 471 binanın da yıkıldığı bildirildi.

HALUK LEVENT KAMPANYA BAŞLATTI

Ahbap Derneği’nin kurucusu şarkıcı Haluk Levent, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla destek kampanyası başlattı.

İlk yardımı ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un yaptığını açıklayan Haluk Levent, Tatlıtuğ'un 200 bin TL bağışta bulunduğunu ve ayrıca lojistik ihtiyaç için de destek vereceğini açıkladı.

Haluk Levent ayrıca, milli yıldız Merih Demiral'in 1 milyon TL bağışta bulunduğunu açıklayarak "Dayanışma adına ilk arayan Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 200 bin TL bağış yaptı. Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi. Ardından Merih Demiral aradı. 1 milyon TL bağış yaptı. Ve sevgili kardeşim Murat K. kardeşim 325.646 usd bağış yaptı. Bir önceki twite devam edeyim. Önce Mert Hakan Yandaş aradı. 200 bin TL Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi Derya Balta 300 bin TL bağış yaptı. Ve Mustafa Ceceli 200 bin TL Hemen sonrasında Emre Kılınç 150 bin TL bağış yaptı. Papara 2 milyon 500 bin TL bağış yaptı." dedi.

Merih Demiral, A Milli Futbol Takımı aday kadrosundan çıkarıldı

10 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE YARDIM TOPLANDI

Haluk Levent daha sonraki paylaşımlarında ise ünlü oyuncu Celil Nalcakan, Trabzonspor'un eski yöneticisi Nevzat Aydın, golcü futbolcu Burak Yılmaz, şarkıcı Edis, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'ın eski yıldızı Hakan Balta, şarkıcı Mustafa Ceceli, Ankaragücü forması giyen Emre Kılınç gibi isimlerin kampanyaya destek olduğunu açıkladı.

Kampanya çerçevesinde 10 milyon TL'nin üzerinde yardım toplandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN