Hamza Dağ: Cumhurbaşkanı Erdoğan seviyeli bulmadı

Hamza Dağ: Cumhurbaşkanı Erdoğan seviyeli bulmadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, AK Parti tarafından hazırlanan 'Yalan üretim merkezi' başlıklı çizgi filmin neden kaldırıldığına ilişkin soruya yanıt verdi, Dağ, "Amaç hasıl oldu" ifadelerini kullandı. Filmi Erdoğan'ın sildirdiği yönündeki iddiaları da yanıtlayan Dağ, "Animasyon tarzında bir propagandayı seviyeli bir propaganda olarak görmedi. Bize o konuda eleştirileri oldu" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, TVNET ekranlarına gelen Sert Sorular programına konuk oldu.

Yeni Şafak'ın haberine göre, AK Parti'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan ve daha sonra kaldırılan 'Yalan üretim merkezi' başlıklı çizgi filmin neden kaldırıldığına ilişkin açıklama yapan Dağ, çizgi filmi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sildirdiği yönündeki iddialara da şu sözlerle yanıt verdi:

"Çizgi filmden haberi yayınlandıktan sonra oldu. İzledikten sonra eleştirileri oldu. Animasyon tarzında bir propagandayı seviyeli bir propaganda olarak görmedi. Bize o konuda eleştirileri oldu."

2021 Mayıs ayında AK Parti'nin resmi Twitter hesabından 'CHP yalan üretim merkezi' adlı bir animasyon yayınlanmış. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için 'yalan ürettiği' gösterilmişti.

Sağlık Bakanlığı ile ilgili iddialara ve '128 milyar dolar nerede?' tartışmasına da atıfta bulunulan animasyonun sonunda "Devamı gelecek" denilmişti. Video yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN