AK Parti ile CHP arasında yeni polemik: 'Yalan Üretim Merkezi' tartışma yarattı

AK Parti ile CHP arasında yeni polemik: 'Yalan Üretim Merkezi' tartışma yarattı

CHP ile Kılıçdaroğlu'nun hedef alan paylaşım, AK Parti ile CHP arasında yeni polemik konusu oldu.

AK Parti, Twitter'dan CHP'yi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef alan 'Yalan Üretim Merkezi' başlıklı bir video paylaştı. 3 dakikalık animasyonlu video, 1,3 milyondan fazla kez izlendi.

CHP'ye yönelik 'Yalan politikalar üretiyorsunuz' suçlamasının yer aldığı videoda Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP Sözcüsü Faik Öztrak yer aldı. Çok sayıda AK Partili milletvekili tarafından da paylaşılan videoya Kılıçdaroğlu ile birlikte partililer de cevap verdi.

"BEKLEYİN VE GÖRÜN..."

Kılıçdaroğlu da Twitter'da "Bekleyin ve görün, asıl Z kuşağı önümüzdeki seçimlerde sizi çizgi film yapacak" paylaşımıyla AK Parti'ye söz verdi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da "1 litre süt 11 TL olmuş, kasada bir kuruş para kalmamış. Hala çizgi filmlerle halkı kandıracaklarını sanıyorlar" paylaşımı yaptı.

"BİR ÇİZGİ FİLM YETTİ"

AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır ise Twitter'da yaptığı paylaşımda "Bir çizgi film yetti. Dengeleri bozuldu. Sakin lütfen. Mizah iyidir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN