Hamza Dağ'dan 'animasyon' açıklaması: Maksat hasıl oldu

Hamza Dağ'dan 'animasyon' açıklaması: Maksat hasıl oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin sosyal medya üzerinden paylaştığı 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılmasına ilişkin "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık” açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin sosyal medya hesabından paylaştığı 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılmasına dair yaptığı paylaşımda, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu" görüşünü savundu.  

Dağ, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz" ifadesini kullandı. 

NE YAŞANDI?  

AK Parti, 'CHP yalan üretim merkezi' adıyla yayınlandığı ve büyük tepki çeken videoyu resmi Twitter hesabından kaldırıldı. 

AK Parti, Twitter hesabında 5 Mayıs 2021 tarihinde 'CHP yalan üretim merkezi' adlı bir video paylaşmıştı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için 'yalan ürettiği' gösterilmişti. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN