Hande Doğandemir'den Kılıçdaroğlu'na: Cesaretine psikolojine sağlık pirom

Hande Doğandemir'den Kılıçdaroğlu'na: Cesaretine psikolojine sağlık pirom

Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'a katılan Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını alıntılayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in, ''Sende nasıl bir sabır var pirom cesaretine psikolojine sağlık.'' paylaşımı dikkat çekti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV Youtube kanalında Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Merakla beklenen program dün YouTube kanalında saat 09.30'da yayınlandı.

Çekimleri 7 saatten fazla süren programın formatı gereği Kılıçdaroğlu’yla karşıt görüşte olan katılımcılar eleştirel sorular yöneltti. Kılıçdaroğlu, burada hakkında gündeme gelen ve yıllardır dile getirilen bazı iddialara yanıt verdi. İlk 16 saat içerisinde yayın 11 milyon 150 bin defadan fazla izlenirken, 118 bini aşkın yorum aldı.

'İLK DEFA MANİPÜLASYONLAR, MONTAJLAR OLMADAN KONUŞABİLDİK'

Programı Twitter hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, ''İlk defa manipülasyonlar, montajlar, yalanlar, iftiralar, türlü türlü sahtekarlıklar olmadan, yüz yüze konuşabildik, tanışabildik…'' notunu düştü.

O paylaşımı alıntılayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir ise, ''Sende nasıl bir sabır var pirom cesaretine psikolojine sağlık :)'' yorumunda bulundu. Doğandemir'in paylaşımına kısa sürede beğeni yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN