Hava sıcaklığı orada 67 dereceye fırladı! Dünya resmen eriyor: Korkutan paylaşım geldi

Hava sıcaklığı orada 67 dereceye fırladı! Dünya resmen eriyor: Korkutan paylaşım geldi

Tüm dünya sıcak havaların etkisi altına girerken ani yükselişler de vatandaşları korkutuyor. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar peş peşe gelirken son verilerde herkesi paniğe sürükledi. Dünya resmen eriyor. İşte konu hakkındaki o açıklamalar…

Havaların ısınmasını bekleyen vatandaşlar istediklerine pişman oldu. Uzmanlar tarafından son yapılan açıklamalar doğrultusunda hava sıcaklıklarının 67 dereceye kadar yükseldiği belirtildi. Yüksek sıcaklıklar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı, “ Dünya yaşanabilir bir gezegen olmaktan çıktı” dedi. İşte konu hakkındaki o açıklamalar…

DÜNYA ATEŞ EDİYOR


Küresel ısınma nedeniyle hava sıcaklıklarında görülen ani yükselişler vatandaşı da korkutmaya başladı. İran'ın Basra Körfezi kıyısında yer alan meteoroloji istasyonunda yapılan ölçümler sonrasında hava sıcaklığının 67 derece olduğu açıklandı. Yüksek sıcaklıkları sosyal medya hesabı Twitter üzerinden değerlendiren Fatih Altaylı şu ifadeleri dile getirdi:

“İran’da Basra körfezi kıyısındaki havalimanında bir meteoroloji istasyonu 67 C dereceye yakın bir sıcaklık ölçtü. Aynı bölgede deniz suyu sıcaklığı 32 C dereceyi aştı. Zannederim Dünya insanlar için yaşanabilir bir gezegen olmaktan beklenenden önce çıkacak. 6. Büyük yok oluşa koşar adım gidiyoruz.”

67-derece-hava.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN