HDP Grup Başkanvekili Beştaş: Aysel Tuğluk’un durumu kötüleşti

HDP Grup Başkanvekili Beştaş: Aysel Tuğluk’un durumu kötüleşti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş Kocaeli Kandıra Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski milletvekili ve HDP Eş Genel Başkan yardımcısı Aysel Tuğluk’u ziyaret etti. Beştaş, Tuğluk’un durumunun kötüleştiğini açıkladı.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir, Kandıra 1 No’lu Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve demans teşhisi konulan Aysel Tuğluk’u ziyaret etti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beştaş, Tuğluk'un sağlık sorunlarının devam ettiğini ve durumunun kötüleştiğini söyledi.

Beştaş’ın paylaşımı şöyle:

"Ağrı milletvekilimiz @dilan_dirayet ile birlikte Kandıra Cezaevinde sevgili Aysel Tuğluk’u ziyaret ettik. Son görüşmemizden bu yana sağlık durumunun kötüleştiğini üzülerek gördük. Sağlık durumu bilinmesine rağmen Aysel neden cezaevinde.? Bu ısrar neden?#AyselTuğlukİçinAdalet”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN