Hem eğlenin hem para kazanın! Bu işin saatlik ücreti 7 bin liradan fazla!

Hem eğlenin hem para kazanın! Bu işin saatlik ücreti 7 bin liradan fazla!

Bu iş ilanı dünyanın en cazip iş ilanı olabilir! Tek yapmanız gereken kart oynamak... Barbie'nin de sahibi olan ünlü oyuncak şirketi Mattel, yeni geliştirdiği kart oyunu UNO Quatro'yu test etmek üzere profesyonel UNO oyuncusu arıyor. İşte o ilanın detayları...

ABD'li oyuncak üreticisi Mattel, yeni oyunu için ilginç bir iş ilanı açtı. Şirket, piyasaya süreceği yeni kart oyunu UNO Quatro'yu test etmek üzere "Şef UNO Oyuncusu" aradığını duyurdu. İş ilanında alınacak elemana saatlik 277,77 dolar ücret verileceği ve bir aylığına istihdam edileceği belirtildi.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre ilanda işe alınacak adayın haftanın 4 günü, günde 4 saat çalışacağı bilgisine de yer verildi.

Böylece bir ayın sonunda işe alınan kişi 17 bin 777 dolar gelir elde etmiş olacak.

İŞE ALINMAK İÇİN VİDEO HAZIRLAYACAKLAR

Barbie markasıyla bilinen ve şu sıralar Barbie filmiyle de gündemde olan ünlü oyuncak şirketi, verilen ilanda iş tanımı olarak işe alınacak kişinin New York'ta hiç tanımadığı kişilerle UNO Quatro oynayacağını belirtti. Şirket aynı zamanda işe alınan adayın yeni oyunun tanıtımı için sosyal medyada içerikler hazırlaması gerektiğini de ekledi.

İlana başvuracak olanların bir video ile kendilerini tanıtmaları ve oynadıkları unutulmaz UNO maçlarını anlatmaları isteniyor.

TİKTOK'TAN BAŞVURU YAPILACAK

Başvurular UNO'nun TikTok hesabı üzerinden alınacak. Son başvuru tarihinin 10 Ağustos olduğu işe ise 13 Eylül'de başlanacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN