Hüseyin Çelik'ten Bekir Bozdağ'a "Ahlaki ve vicdani değil" tepkisi

Hüseyin Çelik'ten Bekir Bozdağ'a "Ahlaki ve vicdani değil" tepkisi

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, öldürülmesine ilişkin davanın durdurularak Suudi Arabistan'a devredilmesine ve ‘kanuna uygun' olduğu yönündeki açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çelik, “Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunidir ama asla ahlaki ve vicdani değildir" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, öldürülmesine ilişkin davanın durdurularak Suudi Arabistan'a devredilmesine ve ‘kanuna uygun' olduğu yönündeki açıklamasına AK Parti'nin kurucularından olan eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, tepki gösterdi.

Çelik, “Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunidir ama asla ahlaki ve vicdani değildir" ifadelerini kullandı.

Çelik'in Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunîdir ama asla ahlakî ve vicdanî değildir. Prens’in sözünün her türlü hukukun üstünde olduğunu bilmiyor muyuz? Bizim ülkemizde, Prens’in emriyle doğrandığı iddia edilen bir insanın hukukunu aynı prense emanet etmek! Vah ki vah…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN