Hüseyin Çelik'ten Bekir Bozdağ'a "Ahlaki ve vicdani değil" tepkisi

Hüseyin Çelik'ten Bekir Bozdağ'a "Ahlaki ve vicdani değil" tepkisi

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, öldürülmesine ilişkin davanın durdurularak Suudi Arabistan'a devredilmesine ve ‘kanuna uygun' olduğu yönündeki açıklamasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çelik, “Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunidir ama asla ahlaki ve vicdani değildir" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, öldürülmesine ilişkin davanın durdurularak Suudi Arabistan'a devredilmesine ve ‘kanuna uygun' olduğu yönündeki açıklamasına AK Parti'nin kurucularından olan eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, tepki gösterdi.

Çelik, “Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunidir ama asla ahlaki ve vicdani değildir" ifadelerini kullandı.

Çelik'in Twitter paylaşımı şu şekilde:

"Cemal Kaşıkçı dosyasının Suudilere devredilmesi kanunîdir ama asla ahlakî ve vicdanî değildir. Prens’in sözünün her türlü hukukun üstünde olduğunu bilmiyor muyuz? Bizim ülkemizde, Prens’in emriyle doğrandığı iddia edilen bir insanın hukukunu aynı prense emanet etmek! Vah ki vah…"

İlgili Haberler
YORUMLAR (12)
12 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN