Murat Kurum'dan canlı yayında büyük gaf: Aynı oyunları oynamaya devam ediyoruz

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında büyük bir gafa imza attı. Muhalefeti eleştiren Kurum, "Onlar ne yaparsa yapsın. Biz aynı oyunları, aynı tiyatroları oynamaya devam ediyoruz" dedi. Kurum'un açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu 'Yüz Yüze' programına konuk oldu. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili konuşan ve seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatan Kurum, eleştiri oklarını mevcut İBB yönetimine çevirdi.

'AYNI OYUNLARI OYNAMAYA DEVAM EDİYORUZ'

İmamoğlu'nun 'ev hanımları' açıklaması hakkında konuşan Kurum, büyük gaf yaptı. "Bu anlayış böyle gelmiş böyle gider" diyen Kurum, şöyle devam etti:

"Onlar ne yaparsa yapsın. Biz aynı oyunları, aynı tiyatroları oynamaya devam ediyoruz."

Kurum'un bu ifadeleri kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir