İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İBB burs başvurusu sonuçları

İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? İBB burs başvurusu sonuçları

İBB tarafından öğrencilere verilen öğrenim bursu başvuruları geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. Burs için başvuran öğrenciler şimdi de burs sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte, İBB burs sonuçlarıyla ilgili detaylar...

İBB öğrenci bursu başvuru sonuçları son günlerin en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. 26 Eylül ile 16 Ekim tarihlerinde yapılan başvuruların sonuçları 'gencuniversiteli.ibb.istanbul' adresinden açıklanacaktır.

İBB BURS SONUCU HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

Başvurusu tamamlanan bursların sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor. Geçen yıl sonuçlar Kasım ayı içinde açıklandığı için bu sene de Kasım ayı bitmeden burs sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

KYK BURSLARI NE KADARDIR?

KYK lisansta eğitim gören öğrencilere 850 TL, yüksek lisansta eğitim gören öğrencilere 1.750 TL, doktorada eğitim gören öğrencilere 2.500 TL burs veriyor.

 ibb burs sonuçları

KYK BURS BAŞVURULARINDA SON TARİH NE ZAMAN?

2022 yılı KYK burs başvuru işlemleri 17 Kasım Perşembe saat 23:59'da sona erdi.

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK?

Geçen sene 10 Kasım tarihinde son bulan KYK burs başvuruları 15 Aralık'ta açıklanmıştı. Bu doğrultuda 2022 KYK bursu başvuru sonuçlarının yine Aralık ayı içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN