İBB Halk Ekmek’e personel alacak! En az lise mezunu 35 yaşından küçük… Daimi kadro alımı için başvurular başladı

İBB Halk Ekmek’e personel alacak! En az lise mezunu 35 yaşından küçük… Daimi kadro alımı için başvurular başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek bünyesinde yapılacak personel alımları içinde detayları paylaştı. Peki, Halk Ekmek başvuru şartları nelerdir? Halk Ekmek başvuruları ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek bünyesinde personel alımları için detayları paylaştı. İBB bünyesinde toplamda 3 personel alımı yapılacağını belirten belediye başvuru şartları ile birlikte başvuru süresini de duyurdu. Peki, Halk Ekmek başvuru şartları nelerdir? Halk Ekmek başvuruları ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar…

İBB HALK EKMEK PERSONEL ALIMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikasında görevlendirilecek Daimi süreli 3 personel alımı yapılacağını duyurdu. Adaylar için son başvuru tarihi 4 Nisan 2024 olarak açıklandı. Halk Ekmek fabrikasında çalışmak isteyen personel adaylarının özgeçmiş belgeleri ile birlikte başvuru yapması gerekiyor.

istanbul-halk-ekmek.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Üretim personeli kadrosuna alınacak adayların en az lise mezunu olmakla birlikte 35 yaşını geçmemiş olması şartı isteniyor. Tercihen gıda Meslek Lisesi mezunu olmakla birlikte unlu mamüller fırın tecrübesine sahip B sınıfı sürücü belgesi bulunan vardiyalı çalışma engeli olmayan adayların başvuruda bulunabileceği aktarıldı.

Teknik Personel kadrosunu alımı yapılacak adayların askerliğini tamamlamış olması ve 30 yaşını geçmemiş olması şartı isteniyor. Teknik Lise ya da Meslek Lisesi yeterlilik belgesine sahip olan adayların başvuruda bulunabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra başvurularda sigara kullanmamış olma şartı ile birlikte dönüşümle çalışmaya engeli olmayan B sınıfı sürücü belgesine sahip adaylardan oluşabileceği aktarıldı.

istanbul-halk-ekmek-1.jpg

BAŞVURU NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılacak personel alımları için adayların İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kariyer sayfası üzerinden elektronik ortamdan iş başvurusunda bulunabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN