İBB ünlü şarkıcı Melike Şahin'i yalanladı! Öğretmenler için düzenlenen konseri iptal etti: Çok rüzgar var demişti...

İBB tarafından düzenlenen Melike Şahin konseri iptal edildi. Öğretmenler için düzenlenen konser son dakika iptal edilince binlerce öğretmenin 3 saat soğukta beklediği ortaya çıktı. Melike Şahin'in açıklamalarının ardından İBB açıklaması geldi. Açıklamalara göre, İBB ünlü şarkıcı Melike Şahin'i yalanladı. İşte tüm detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğretmenler için organize edilen konser iptal edildi. Konserde sahneye çıkması için beklenilen Melike Şahin, çok rüzgar olması nedeniyle, riskli olduğuna dair paylaşımda bulunmuştu. İBB tarafından gelen açıklama ise Melike Şahin'in dediği gibi olmadı.

MELİKE ŞAHİN KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Öğretmenler için Feshane'de organize edilen Melike Şahin konseri iptal edildi. İptal edilmesini hava şartlarına bağlayan Melike Şahin, çok riskli olduğunu söyledi. Konser alanında 3 saat boyunca bekleyen öğretmenlerin yuhaladığına dair görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Binlerce öğretmen soğukta beklerken, rüzgar bahanesiyle konserin iptal edildiği ortaya çıktı. Konserin iptalinin ardından açıklamalarda bulunan Melike Şahin ile İBB tarafından paylaşılan açıklama çakıştı.

gaxaitixgaamofm-001.jpg

İBB, MELİKE ŞAHİN'İ YALANLADI

Konserin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden özür açıklamasında bulunan Melike Şahin, "Çok üzgünüm bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim, yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem de ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oya çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam, öğretmenlerimizle. Benimle alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için." ifadeleriyle özrünü duyurdu.

İBB tarafından yapılan açıklamayla birlikte Melike Şahin yalanlandığı görüldü. İBB tarafından gelen açıklama ise şu şekilde oldu;

Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz bütün güvenceye rağmen Melike Şahin'in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorunda kaldık. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız. Sizlerden çok özür diliyoruz. Üzgünüz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN