İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak için ağır konuştu: Yaptıkları hileyi ispat ederim

İbrahim Tatlıses, Nusret ve CZN Burak için ağır konuştu: Yaptıkları hileyi ispat ederim

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yeni yatırımlarını açıkladığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Dünya çapında restoranları olan Nusret ve CZN Burak için ağır konuşan Tatlıses, "Ne yağları yağ, ne isotları isot. İspat ederim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde." dedi.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yeni yatırımlarını açıkladığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Tatlıses, dünya çapında restoranları olan Nusret ve CZN Burak'ı hedef alarak, "Ne yağları yağ, ne isotları isot. İspat ederim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde." dedi.

Takvim’de yer alan habere göre Tatlıses, 2010’de yılında kurduğu Tatlıses Gıda’nın yeni yatırımlarını açıklamak için düzenlediği basın toplantısında "Benim sayemde piyasaya çıktılar" diyerek Nusret ve CZN Burak'ı eleştirdi.

Tatlıses, şöyle konuştu:

“Tatlıses 1984’den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN