İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 10 ilde 'oto kaçakçılığı' şebekesine 'Fren' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 10 ilde 'oto kaçakçılığı' şebekesine 'Fren' operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerliklaya, Uluslararası oto kaçakçılarına yönelik 10 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 12 şahıs ve çok sayıda araç yakalandığını duyurdu. Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 'Soruşturmalar kapsamında operasyon devam ediyor' vurgusu yaptı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genel atama çalışmaları kapsamında 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemlerinin dün sonuçlandırıldığını bildirmişti. Bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise '1.5 senedir sürdürdüğü titiz çalışmalar' vurgusu yaparak operasyonlar yapıldığını belirtti.

'10 İLDE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ SORUŞTURMALAR...'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Uluslararası Oto Kaçakçılarına FREN OPERASYONU Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımızın 1,5 yıldır sürdürdüğü titiz çalışmalar; Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 10 ilde yürüttüğü soruşturmalar kapsamında 12 şahıs ve çok sayıda araç yakalandı. Operasyon devam ediyor. Kahraman polislerimiz... Rabbim yardımcınız olsun, ayağınıza taş değdirmesin."

'YÜKLÜ MİKTARDA PARA TRANSFERİ TESPİT EDİLDİ'

İçişleri Bakanlığı'nın resmi sayfasından ise basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada 'Suç grubunun, suçtan elde ettiği gelirlerin ortaya çıkarılması için yapılan incelemelerde yüklü miktarda şüpheli para transferleri tespit edilmiştir.' ifadeleri yer aldı.

7144808.jpg

aciklamamad.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN