İHA muhabiri Demir ve Muharrem Sarıkaya uzlaştı

İHA muhabiri Demir ve Muharrem Sarıkaya uzlaştı

İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Habertürk Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden Muharrrem Sarıkaya, 2 ay sonra yeniden yazar kadrosuna dahil edilmişti Muharrem Sarıkaya ile canlı yayında tokat attığı İHA muhabiri Ahmet Demir’in dava başlamadan uzlaşma yoluna gitti. Sarıkaya'nın Demir'e 50 bin TL tazminat ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, geçtiğimiz Aralık'ta Habertürk yayınında seste problem çıkınca yardımcı olan İhlas Haber Ajansı (İHA) kameramanı Ahmet Demir’e tokat atmıştı. Basın emekçisine atılan tokata sosyal medyadan ve medya kuruluşlarından gelen tepkiler üzerine Sarıkaya, Ankara temsilciliği görevinden istifa etmiş, köşe yazılarına da ara vermişti.

Sarıkaya, 14 Şubat'ta Habertürk'teki köşesine geri döndü.

''İKİNCİ ŞANSIN ÜÇÜNCÜSÜ OLMADIĞINI DA BİLİYORUM''

Sarıkaya, "İkinci şans" başlıklı yazısında, "Ciner Medya Grubu yöneticilerimin, meslektaşlarımın ve arkadaşlarımın bana karşı tutumları, destekleri de en büyük tesellim oldu. Bütün bunları bana tanınan ikinci şans olarak görüyorum… İkinci şansın üçüncüsü olmadığını da biliyorum. Bu bilinçle tekrar merhaba diyorum…" diye yazmıştı.

uzlaşma yoluna gitti

MedyaRadar’ın haberine göre; Muharrem Sarıkaya ve Ahmet Demir arasındaki dava başlamadan bitti ve iki isim uzlaşma yoluna gitti.

Muhabir Ahmet Demir ile İhlas Holding, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Sarıkaya’nın attığı tokada karşılık olarak maddi ve manevi tazminat davası açtı. Ancak dava açılmadan önce uzlaşmacı iki tarafı bir araya getirdi.

Sarıkaya, en üst sınırdan 50 bin liralık tazminatı ödemeyi kabul etti. Sarıkaya’nın tazminatı ödemeyi kabullenmesinin ardından dava, açılmadan sonuçlanmış oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN