IKEA'dan dev indirim: 1500'en fazla üründe geçerli olacak! Ürünler tüketmeden elinizi çabuk tutun

IKEA'dan dev indirim: 1500'en fazla üründe geçerli olacak! Ürünler tüketmeden elinizi çabuk tutun

Dünyada ve ülkemizde sıkça tercih edilen IKEA, küresel enflasyonun azalmasıyla birçok ülkede fiyat indirimine gidiyor. İşte detaylar...

İsveçli mobilya şirketi IKEA'nın, nakliyeyle ham madde maliyetlerinin düşmesi nedeniyle küresel çapta fiyat indirimine gideceği açıklandı. Şirketin büyük hissedarı Inkga Group'un perakende sorumlusu Tolga Öncü, "Faaliyet gösterdiğimiz tüm pazarlarda bu indirimi uygulayacağız" dedi.

Marketing Türkiye'de yer alan habere göre, şirket, 2024 yılındaki fiyat indirimlerini dünya çapındaki tüm pazarlara genişletmeyi planladıklarını açıkladı.

"FİYATLANDIRMAYA YATIRIM YAPMA ZAMANI"

"Artık IKEA gibi şirketlerin kârlılıktan ziyade fiyatlandırmaya yatırım yapma zamanı geldi" diyen Tolga Öncü, CNBC'ye yaptığı açıklamada, "IKEA'da her şey çok sayıda kişiye hizmet etmekle ilgili. Ekonomik zorluklar, insanların daha iyi evlerde yaşama isteğini değiştirmedi. Bu nedenle birçok insana daha uygun fiyatlı ve daha sürdürülebilir ürünler sunmaya katkıda bulunabildiğimiz için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Ingka Group, ocak ayında yaptığı açıklamada, dünya genelinde her beş saniyede bir satıldığı tahmin edilen kitaplık modeli BILLY'nin fiyatının, 50 milyon euroluk yatırımdan bu yana yüzde 20 düştüğünü duyurmuştu. Reuters'ın aktardığına göre, indirimler 1500'den fazla üründe geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN