İzmir'de korkunç kaza! 2 kişi yaşamını yitirirken araçlar hurdaya döndü

İzmir'de korkunç kaza! 2 kişi yaşamını yitirirken araçlar hurdaya döndü

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda otomobillerden birinde yolcu olarak bulunan ve zeytin toplama işçisi oldukları öğrenilen iki kadın kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi, sabah saatlerinde yaşanan ve iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan trafik kazasıyla sarsıldı. Ulucak Kemalpaşa Caddesi'nde meydana gelen bu elim olayda, zeytin toplama işçisi oldukları öğrenilen iki kadın hayatını kaybederken, her iki otomobilin sürücüleri dahil 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Kemalpaşa yönüne seyreden Z.K. idaresindeki 35 ARY 751 plakalı otomobil ile karşı yönden gelerek Kızılüzüm mevkiinde sola manevra yapmaya çalışan S.K. (22) yönetimindeki 33 AOS 532 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya döndü.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATAN SÜRÜCÜLER

Kaza ihbarı üzerine olay yerine hızla ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönen araçlardan çıkarılan yaralı sürücüler Z.K. ve S.K. ile yolcu konumunda bulunan K.T. ve A.O.D. ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Ancak, 33 AOS 532 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan S.K. (41) ve D.Y. (55) isimli kadınlar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Ulucak Kemalpaşa Caddesi, ekiplerin titiz çalışması sonrasında yeniden trafiğe açıldı.

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kırmızı renkli 33 AOS 532 plakalı otomobilin cadde üzerinde yol ortasında sola dönmek için manevra yaptığı sırada, İzmir yönünden gelen diğer otomobil ile çarpıştığı açıkça görülüyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN