İlim Yayma Cemiyeti'nden Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç'a ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti'nden Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç'a ziyaret

İlim Yayma Cemiyeti, Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç ile önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Yusuf Tülün, Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla ve Genel Müdür Mesud Tan, Koç Holding'in merkezinde Ali Koç ile bir araya geldi. Samimi havada geçen buluşmada, Cemiyet'in faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretin anısına, Genel Başkan Yusuf Tülün, Ali Koç'a değerli bir hediye takdim etti. Bu hediye, Koç ailesinin büyüğü ve Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından merhum Vehbi Koç'un 1967 yılında İlim Yayma Cemiyeti için verdiği iftara dair tarihi bir belge ile Vehbi Koç'un, dönemin İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Vehbi Bilimer'e yazdığı mektubun yer aldığı bir tabloyu içeriyordu. Bu jest, Vehbi Koç'un geçmişte Cemiyete ait İstanbul İmam Hatip Yurdu'nda her Ramazan ayında düzenlediği iftarların hatırasını da canlandırdı.

Ali Koç ve İlim Yayma Cemiyeti arasındaki bu buluşma, iki taraf arasındaki köklü ilişkilerin ve ortak değerlerin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Ziyaret, geçmişle gelecek arasında köprüler kurulmasına ve gelecek projeler için olumlu bir diyalog ortamının teşvik edilmesine vesile oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN