İlk kadın başkana Meral Akşener'den tebrik

İlk kadın başkana Meral Akşener'den tebrik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 144 yıllık İstanbul Barosu'nun ilk kadın başkanı olarak tarihe geçen Filiz Saraç'ı tebrik etti. Akşener, "Avukat Filiz Saraç’ı yürekten kutluyor, Hukukun üstün olduğu adil yarınlar için yürüteceği mücadelede başarılar diliyorum" dedi.

Dünyanın en büyük barosu olan İstanbul Barosu'nun başkanlık seçimleri tamamlandı. Seçimden zaferle ayrılan Filiz Saraç, 7 bin 96 oyla baronun yeni başkanı oldu. Saraç'a İYİ Parti lideri Meral Akşener'den tebrik geldi.

"YÜREKTEN KUTLUYORUM"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşaner sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

144 yıl sonra İstanbul Barosu’nun ilk kadın başkanı olarak seçilen Avukat Filiz Saraç’ı yürekten kutluyor, Hukukun üstün olduğu adil yarınlar için yürüteceği mücadelede başarılar diliyorum. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılı, kadınların omuzlarında yükselecek!

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN